Voor clinics, spreekgelegenheden en partnerships

VeerKracht

Ik geloof dat veerkracht niet alleen een vaardigheid is, maar een mindset die ons in staat stelt om moeilijkheden te overwinnen en sterker dan ooit te herrijzen.Mijn doel is om anderen te inspireren om hun eigen veerkracht aan te boren en te ontdekken dat ze in staat zijn tot groei en herstel, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen.

In 2019 begon ik met wedstrijden in powerlifting, ondanks dat ik chronisch ziek ben en eerder in een rolstoel belandde door een verstoring in mijn hersenen. Mijn verhaal illustreert niet alleen de triomf over fysieke uitdagingen, maar ook de kracht van de geest. Tijdens mijn lezingen vertel ik mijn inspirerende reis: hoe kom je vooruit als je alles verliest?

Het is mijn missie om mijn verhaal te vertellen en anderen te inspireren om hun eigen veerkracht te ontdekken.

Reign powerlift clinic

Powerlifting Clinic

Kracht door techniek

Powerliften wordt steeds populairder. Niet alleen is het tof om te kunnen zeggen dat je veel kan tillen, maar het kan ook een enorme kick geven om meer te kunnen dan je in eerste instantie dacht, en daarin uit te blinken! 

Bij Splintr! op NPO3

Spreken

Motivatie & Inspiratie

Coco Michelle deelt haar inspirerende verhaal dat veerkracht belichaamt, waarin haar verhaal van rolstoel naar powerlifter wordt verteld.

Als motiverend spreker deelt ze haar verhaal en onthult diepgaande inzichten over ‘ziekte’ en gezondheid. Ontdek hoe je vooruit kunt komen, zelfs als je denkt dat je alles hebt verloren.

BNNVARA Interview

Samenwerkingen

Social Media, interviews en meer.

Om nieuwe mensen te inspireren, sta ik open voor allerlei samenwerkingen. Of het nu een interview is voor jouw podcast, een fotoshoot voor jouw merk, een sponsorship of wat voor project dan. Benieuwd hoe wij samen kunnen werken?

Deze bedrijven gingen je voor: