Coco Michelle: Motiverend Spreker

Van Rolstoel naar Powerliftster

Stel je voor: een verhaal dat de kracht van veerkracht en doorzettingsvermogen belichaamt, een verhaal dat laat zien hoe iemand vanuit een rolstoel opstond en zich ontwikkelde tot een tweevoudig Nederlands kampioen powerliften. Dat is het inspirerende verhaal van Coco Michelle, een motiverend spreker die deelt hoe ze vooruitkwam toen ze bijna alles verloor.

In haar boeiende verhaal onthult Coco diepgaande inzichten over ‘ziekte’ en gezondheid, en laat ze zien hoe veerkracht de sleutel is tot persoonlijke groei. Ze inspireert en motiveert met de vraag: hoe kom je vooruit als je geconfronteerd wordt met onvoorstelbare uitdagingen?

Coco’s verhaal is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een krachtige herinnering aan de mogelijkheid van menselijke groei en veerkracht. 

Samen kunnen we positieve verandering teweegbrengen – laten we je evenement onvergetelijk maken.
Neem snel contact op via het contactformulier.

Tijdsduur

30 minuten

Locatie

Op locatie.

Kosten

Dit past zich aan op basis van uw wensen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

Gepersonaliseerd

In overleg kunnen we kijken hoe dit het beste bij jouw bedrijf past.

Coco Michelle als spreker op Fitr Festival

Spreker op FITR Festival

Een van de evenementen waar Michelle aanwezig is geweest als spreker was het FITR Festival in Oss. In juni 2023 transformeerde het Sint Barbara park in een bruisend centrum van sport, gezondheid en welzijn. Met inspirerende sprekers zoals Hans van Breukelen, Coco Michelle en Eric Quekel, zullen deelnemers worden gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

Haar verhaal en aanwezigheid op het FITR Festival zullen ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten en motiveren tot groei en veerkracht. Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert, maar ook bewijst dat tegenslagen slechts een opstapje zijn naar succes, dan is Coco Michelle de perfecte keuze.