Coco Michelle samenwerking Reign Body Fuel

COCO MICHELLE

Samenwerken

Voor initiatieven als sponsoring, partnerships, en andere samenwerkingen ben ik beschikbaar. 

Mogelijkheden

Jouw plan verdient de beste uitvoering en die maken we samen op maat. Dus heb je andere ideeën voor een samenwerking? 
Neem dan contact op via het contactformulier.

Werkwijze

Neem contact op

Neem contact op via het contactformulier of stuur me een bericht op Instagram. Vertel me wat ik voor jou kan betekenen en hoe je dit wilt doen.

Bespreken mogelijkheden

Op basis van jouw contact bespreken we de details. Wat voor type samenwerking, de duur, tarieven en meer. Alles wordt op maat afgestemt voor de beste resultaten.

Uitvoering

Zodra duidelijk is wat moet gebeuren, gaan we aan de slag om iets moois neer te zetten.

Samenwerkingen

CASES

Social Media Partnerships

In mijn social media samenwerkingen kijk ik graag naar hoe we de boodschap het beste kunnen laten aansluiten op mijn groeiende publiek. Hierin werk ik graag samen met merken voor de lange termijn om eerlijk en authentiek te kunnen blijven.

Als ambassadeur vertegenwoordig ik Body&Fit, PowerliftingShop, en Reign Total Body Fuel, die mijn visie over sport en gezondheid delen. Met de focus op een langdurig partnership zetten we ons samen in om mensen te inspireren en te motiveren om een gezondere levenstijl te omarmen.

Samenwerking Liftaware

"Tegen 2026 willen we meer dan 100.000 mensen in staat stellen om zich fysiek fitter, mentaal behendiger en sociaal meer verbonden te voelen." - Liftaware

Samenwerking Liftaware

Elevate your health

Voor de samenwerking met Liftaware is een serie aan video's gemaakt over Mindset en Motivatie.

Liftaware is een alles-in-één vitaliteitsplatform voor bedrijven dat hun medewerkers een stevige basis van bewustzijn en kennis over gezondheid helpt op te bouwen. Daarin willen ze inspireren tot actie en de opgenomen kennis omzetten in positieve gewoontes.

Documentaires, Talkshows en Podcasts

Om mijn unieke verhaal naar nieuwe gezichten te brengen, heb ik met onder andere NPO3, BNNVARA en verschillende influencers samengewerkt om live interviews op te nemen in allerlei vormen.

Lijkt het jou interessant om mijn succesverhaal aan jouw initiatief te koppelen?