Powerlift Coaching

Nieuwsgierig naar hoe powerlift coaching jouw training naar een hoger niveau kan tillen? Plan nu een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen bij het maximaliseren van jouw krachtpotentieel. Beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus pak deze kans en zet de eerste stap naar een krachtiger en succesvoller traject in powerlifting!

Hoe verloopt het eerste contact?

Ben je benieuwd hoe de powerlift coaching er dan precies uitziet? Na het invullen van het contactformulier zullen we samen een call inplannen. Dit is om elkaar te leren kennen en te kijken of onze verwachtingen op elkaar aansluiten. Voelt het niet goed of had je andere verwachtingen?
Geen probleem, dan zit je nog nergens aan vast.
Wil je wel samen het traject aangaan krijg je een aantal formulieren met vragen over blessures,
allergieën en trainingshistorie zodat ik alle informatie heb die belangrijk is voor de opstart.

De coaching bestaat uit een uitgebreide weekupdate, maar je hebt ook de mogelijkheid tot direct contact met dringende vragen.
Daarnaast plannen we elke maand een call in om dieper in te gaan op jouw specifieke obstakels en vraagstukken.

De trajecten zijn redelijk intensief, maar worden aangepast op wat voor jou haalbaar is. Jouw feedback is wat centraal staat in het coachingstraject. 

Powerlift wedstrijd coaching door Coco Michelle

POWERLIFTING

PERSONAL COACHING
150*
  • Beginnende en Gevorderde Atleten
  • Maximale Krachtontwikkeling
  • Focus op Techniek
  • Mogelijkheid tot Wedstrijdbegeleiding
  • Binnen en Buiten de Sportschool

Powerlift Coaching

Wie, wat en hoe?

Voor beginners en gevorderde atleten

Powerliftcoaching is voor beginnende en gevorderde atleten. Je hoeft geen wedstrijdervaring te hebben of een bepaald minimum te liften om aan deze coachingsvoorwaarde te voldoen. De adviezen worden op maat gemaakt op basis van jouw persoonlijke doelen.

Maximale krachtontwikkeling

Powerliften draait om het optimaliseren van kracht op de squat, bench en deadlift.

Dit doen we niet alleen door deze oefeningen te doen, maar ook variaties en isolatie oefeningen toe te voegen om een volledig fysiek met optimale kracht te creëren. 

Mogelijkheid tot Wedstrijdbegeleiding

Wil je meedoen aan powerliftwedstrijden of heb je al wedstrijden gedaan? Dan begeleid ik je op de dag zelf.

Samen werken we toe naar je (eerste) powerliftcompetitie, met als doel om persoonlijke records te breken en competitief te presteren. Ter voorbereiding krijg je ook een peakschema en bespreken we de wedstrijdstrategie, zodat jij zo voorbereid mogelijk je ding kan doen: liften!

Binnen en buiten de sportschool

De focus ligt niet alleen op optimale prestatie in de sportschool, maar ook daarbuiten. 

Verschillende aspecten zoals voeding, stressmanagement en slaap optimalisatie bespreken we maandelijks uitgebreid zodat we dieper in kunnen gaan op jouw behoeften.

Eigen inbreng

Samen gaan we kijken naar wat voor jouw belangrijk is. Dit betekent dat jij ook inbreng hebt in het coachingstraject. Regelmatig worden er vragen gesteld over hoe jij de coaching en het trainingsschema ervaart, zodat we samen kunnen ontdekken wat wel en niet voor jou werkt. Dat is hoe we personalisatie doorvoeren.