PowerBUILD Coaching

Hoe ziet powerbuildcoaching eruit?

Wil je werken aan een lichaam dat niet alleen kracht en spiermassa uitstraalt, maar ook zelfvertrouwen en een uitgebalanceerd fysiek?

Ben je benieuwd naar hoe Powerbuild Coaching kan bijdragen aan een sterker en strakker lichaam dat jouw zelfvertrouwen een boost geeft?
Plan nu een kennismakingsgesprek en ontdek hoe we jouw persoonlijke doelen kunnen omzetten naar een doelgericht trainingsprogramma.

Na het invullen van het contactformulier kunnen we samen een call inplannen om te zien hoe onze aanpak perfect op jouw behoeften aansluit.

Geen match? Geen probleem, de kennismaking is geheel vrijblijvend. Dus grijp nu je kans om de eerste stap te zetten naar een
krachtiger, zelfverzekerder en succesvoller jij. Start vandaag nog met Powerbuild Coaching.

POWERBUILDING

PERSONAL COACHING
150*
  • Toegankelijk voor Iedereen
  • Kracht en Spieropbouw
  • Flexibele Trainingsprogramma's
  • Zelfontwikkeling
  • Verbeteren van Zelfredzaamheid

PowerUILD Coaching

Coco Michelle Powerbuild Coaching Pose

Wie, wat en hoe?

Kracht en spieropbouw

Powerbuild coaching legt de nadruk op het creëren van een evenwicht tussen kracht, spierdefinitie en algemene fysieke esthetiek om je zelfvertrouwen en uiterlijk te verbeteren.
Kracht en spieropbouw staan hier centraal, maar je kan ook de keuze maken om de nadruk op specifieke spiergroepen te leggen.
Het gaat hier dus niet om zo gespierd of sterk mogelijk te worden, maar om jouw lichaam te sculpten naar hoe jij dat wilt.

Flexibele trainingsprogramma's

De trainingsprogramma’s zijn flexibel en worden passend gemaakt op jouw levensstijl en mogelijkheden. Jouw doelen zijn hierin het uitgangspunt vanuit waar wij samenwerken.

Zelfontwikkeling

Niet alleen om fysiek sterker te worden, maar ook om jezelf mentaal te ontwikkelen.

Powerbuilden draait ook om zelfontwikkeling, want kracht straal je uit door jezelf niet alleen fysiek, maar ook mentaal te ontwikkelen. Deze diepgang is ook wat het grote verschil gaat maken in jouw progressie.

Toegankelijk voor iedereen

Deze coachingstak is geschikt voor mensen van alle niveaus, inclusief beginners en is ideaal voor degenen die verder willen met krachttraining, zonder de druk van wedstrijddeelname.
Tijdens de start maken we een uitgebreide evaluatie van je huidige niveau, je doelen en eventuele beperkingen.

Verbeteren van zelfredzaamheid

Op de lange termijn verbeteren we je zelfredzaamheid door het aanleren van vaardigheden in sportprestaties en mentale gezondheid. Je krijgt handvaten mee die je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.