Coco michelle

Over mij

Ik ben Coco Michelle de jong en ik ben 24 jaar oud. Ik ben gecertificeerd personal trainer en Evidence Based (Powerlifting) Coach. Ik heb de Menno Henselmans Personal Trainer Course succesvol afgerond en ben sinds 2019 werkzaam in de sportwereld. Daarnaast ben ik ook voedingsdeskundige en Life Coach.

Nadat ik in 2015 in een rolstoel belandde en gediagnostiseerd werd met een functionele neurologische stoornis, heb ik na anderhalf jaar in een rolstoel gezeten te hebben opnieuw leren lopen met behulp van krachttraining. Dit liet mij niet alleen fysiek, maar ook mentaal zo sterk voelen dat ik er mijn passie van gemaakt heb. Door deze gebeurtenis heb ik mijn drive gevonden in powerliften.

Ik ben in februari 2019 begonnen ben met de sport en vier maanden later had ik mijn eerste wedstrijd, waar ik 3e geworden ben op het Nederlands kampioenschap junioren. De opvolgende jaren ben ik op dezelfde wedstrijd Nederlands Kampioen Powerliften geworden in 2020 en 2021. Ook op het NK bankdrukken heb ik 2x een 2e plek en 1x een 3e plek te pakken gekregen. In 2021 ben ik 4e geworden op het Wereld kampioenschap Bankdrukken in Litouwen.

Ik ben een coach met veel geduld en begrijp hoe belangrijk het is om een luisterend oor te zijn voor mijn atleten. Coachen is meer dan een trainingsschema geven en dat is iets waar ik heel sterk in geloof. Door mijn combinatie van ervaringen als topsporter powerliften en chronisch zieke heb ik een unieke manier van coaching ontwikkeld die jou niet alleen beter maakt in sport, maar geef ik je handvaten mee die je de rest van je leven kan blijven gebruiken.

Gepersonaliseerd

Alles services worden gemaakt voor een individu, hierdoor krijg je precies wat jij nodig hebt om te groeien.

Ervaren

Door meerdere jaren werkzaam te zijn in een sportschool ben ik een ervaren personal trainer, wat veel overdracht geeft naar mijn online coaching.

Toegewijd

Mijn atleten staan op 1. Ik zal alles doen in mijn mogelijkheid om een zo goed mogelijke en eerlijke begeleiding te bieden.

Ambassadeur

Naast mijn coaching ben ik ook ambassadeur voor twee verschillende merken. Deze twee merken en ik delen dezelfde visie over sport en gezondheid en zijn dan ook merken waar ik persoonlijk achter sta.

Body en Fit heeft de missie de wereld te inspireren om fitter en gezonder te leven. Ze zijn het grootste Nederlandse online bedrijf in het verkopen van voedingssupplementen, trainingsgear en eiwitten. Met mijn kortingscode MIES krijg je 10% korting op je gehele bestelling.

Reign Body Fuel staat voor inspireren, motiveren en bereiken. Als submerk van Monster Energy is het een speciaal voor de fitnessindustrie ontwikkelde sportdrank met cafeïne. Reign bevat geen suiker en is in Nederland verkrijgbaar bij de Jumbo en Albert Heijn.

kom in contact

Volg mij op instagram

Abboneer op youtube