Online coaching

Lifestyle coaching

€80.00
 • Wekelijkse 30 min 1 op 1 call, voor een duidelijk op maat gemaakt plan
 • Bijbehorende mail met een wekelijkse doelen en advies
 • Huiswerk om zelf aan de slag te gaan en groei te optimaliseren
 • Duidelijke wetenschappelijk onderbouwde informatie, om meer kennis op te doen
 • Focus op slaap, stressvermindering, gedragsverandering en gezondheid.
 • Streven naar verbetering en persoonlijke valkuilen eerder te herkennen.

powerlift coaching

€80.00
 • Wekelijkse geüpdate op maat gemaakt dynamisch trainingsschema
 • Techniekfeedback aan de hand van video’s, waardoor er inzicht is op elke training
 • Voedingsadvies en doelen ter bevordering van de gezondheid en voor overdracht naar fysieke progressie
 • Het leren van vaardigheden om zelfstandig met voeding aan de slag te gaan
 • Voor de echte diehard: samen werken naar je (eerste) Powerliftwedstrijd met fysieke wedstrijdbegeleiding

women coaching

€80.00
 • Wekelijks geüpdate op maat gemaakt dynamisch trainingsschema
 • Techniekfeedback aan de hand van video’s, waardoor er inzicht is op elke training
 • Voedingsadvies en doelen afgesteld op jouw persoonlijke doelen en ter bevordering van jouw gezondheid
 • Het leren van vaardigheden om zelfstandig met voeding aan de slag te gaan
 • Onbeperkt contact via Whatsapp voor al je vragen en struikelblokken (binnen 24 uur antwoord)

Lifestyle coaching

Bij Lifestyle Coaching lift de focus op de weerbaarheid van de mens te vergroten door middel van het verbeteren van de gezondheid. De focus ligt op het verduurzamen van het dieet, beweging vinden die iemand leuk vind en bij diegene past en het verbeteren van de slaapkwaliteit. Ook wordt er gekeken naar persoonlijke valkuilen en mogelijke gedragsverandering bij patronen die de levenskwaliteit verlagen.

Persoonlijk heb ik door een functionele neurologische stoornis een verminderde belastbaarheid, chronische vermoeidheid en ben ik overgevoelig voor prikkels. Ik heb door middel van vele therapieën, vallen en opstaan een weg gevonden om te leven met mijn chronische ziekte. Door mijn ervaringen begrijp ik beter waar winst te behalen valt en hoe mogelijke groeimogelijkheden benut kunnen worden. Ook begrijp ik hoe het is om een weg te vinden in een veeleisend leven zonder genoeg energie.

Life Coaching is waar je leert om beter voor jezelf te zorgen, door middel van wekelijkse telefonische gesprekken, voor een duidelijk op maat gemaakt plan. Vanuit daar krijg je een samenvatting via de mail met wekelijkse doelen, advies en huiswerk om mee te oefenen. Er wordt constant gestreefd naar verbetering van jouw leefomstandigheden. Daarnaast willen we zorgen dat jij jouw persoonlijke valkuilen eerder herkent en mogelijk kan voorkomen.

De focus ligt op het verbeteren van je slaappatroon, stressherkenning en vermindering, ontspanning, gedragsverandering en gezondheid. De belastbaarheid en weerbaarheid van de mens vergroten door middel van het verbeteren van de gezondheid is iets wat je de rest van je leven meeneemt.

Disclaimer: Ik ben geen psycholoog of revalidatiearts en mocht ik het gevoel hebben dat je meer nodig hebt dan ik jou kan bieden, zal ik je adviseren om passendere hulp te vinden voor wat jij nodig hebt.

Powerlift coaching

Wat is Powerliften?
Powerliften is een krachtsport die bestaat uit drie onderdelen: squaten, bankdrukken en deadliften. Het doel is om op alle drie de oefeningen een zo zwaar mogelijke enkele herhaling te doen: een one rep max. Om dit te bereiken staan er drie dingen centraal: het verkrijgen van spieren (spiergroei), het leren van bewegingen voor neurale adapties en het correct uitvoeren van de beweging door middel van een goede en veilige techniek. Dit betekent niet dat dit de enige oefeningen zijn die je doet, maar de focus ligt wel meer op oefeningen met barbells en dumbells dan op apparaten in de sportschool.

Online Powerlift Coaching
Online Powerlift coaching is een intensieve manier van coaching die zich afscheid van fysieke personal training door intensiever onbeperkt contact en techniekfeedback door middel van video’s op alle trainingen. Er wordt niet alleen gekeken naar jouw training zelf, maar ook naar andere aspecten om jouw training te verbeteren en jouw leven duurzamer te maken: Voeding, slaap- en stressmanagement, mindset en techniek. Van beginner tot ervaren powerlifter heb ik ook dit hele traject doorlopen en zal ik volledige begeleiding bieden in dit traject.

Elke week krijg je een schema dat gemaakt is op basis van je resultaten de week ervoor. Belastbaarheid, vermoeidheid en herstel zijn drie kernwoorden die meespelen in het maken van dat schema. Bij het schema krijg je ook techniekfeedback door middel van opgestuurde video’s van je training, waardoor er inzicht is op elke training. Voedingsadvies en voedingsdoelen worden gemaakt met zicht op bevordering van de gezondheid en voor overdracht naar fysieke progressie. Ten slotte ligt de focus op het aanleren van vaardigheden om zelfstandig met voeding aan de slag te gaan.

Beginnende Powerlifters / nieuw in de sport
Met beginnende powerlifters werken we toe naar een basis waarbij techniek (de beweging volgens de regels en op een veilige manier uitvoeren) het belangrijkste focuspunt is. Verder zal de focus liggen op het verkrijgen van spiergroei en plezier halen uit de sport.

Professionals / ervaren powerlifters
Voor ervaren powerlifters is er de mogelijkheid om de bewegingen tot in de details uit te werken, waarbij ik door mijn ervaring als fysieke personal trainer en mijn opleiding begrijp hoe het lichaam werkt en hoe we dit in jouw voordeel kunnen gebruiken en optimaliseren. Ook is er de mogelijkheid tot wedstrijdbegeleiding op officiële IPF wedstrijden.

Women coaching

Ik wil meer vrouwen die krachttraining doen. Ik wil vrouwen in hun kracht zetten door middel van sport. Ik vind het geweldig dat steeds meer vrouwen zichzelf laten zien, zichzelf laten horen en hun eigen weg vinden. Ik zie dat steeds meer vrouwen die beginnen met krachttraining het niet belangrijk vinden om slank te zijn, zoals dat misschien 10 jaar geleden wel was. Ik denk dat ze zichzelf realiseren dat als ze sporten, ze er niet uit te hoeven zien als een of andere opgepompte, gespierde man. Ze creëren een nog mooier afgerond, vrouwelijk figuur dat sterk en elegant is. Vrouwen worden vrouwelijker van krachttraining, niet mannelijk. Die omvorming is iets waar ik vrouwen in begeleid.

Daarnaast laat krachtig zijn je krachtiger voelen. Het is zo fijn omdat het, naast het fysieke aspect helpt met het bouwen van zelfvertrouwen, voor jezelf opkomen en er durven zijn. Met mijn coaching wil ik mensen sterker in hun schoenen laten staan, zodat je ruimte in durft te nemen en zodat dit overdracht heeft naar keuzes die je in het dagelijks leven maakt.

Mijn coaching voor vrouwen is niet specifiek gericht op powerliften, maar wel op krachttraining om jouw vrouwelijke aspecten te vergroten. De coaching is af te stemmen op wat jij mooi vindt of wilt bereiken. Naast het stukje training gaan we ook aan de slag met voeding. Het voedingsadvies en de voedingsdoelen worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen en staan altijd in relatie tot het verbeteren van jouw gezondheid. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook vaardigheden leert zodat je zelfstandig met voeding aan de slag kan. Uiteindelijk is coaching er om jou te laten groeien en dingen te leren.

Als vrouw zijnde ben je ook van harte welkom voor powerliftcoaching! Mocht je twijfelen en niet zeker weten wat bij jou past? Vul dan het contactformulier in met je vraag, dan kunnen we samen uitvinden wat het meest geschikt is voor jou!

Heb je vragen?

Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en advies. Vul het contactformulier in en laat mij weten waar ik je mee kan helpen.