Online coaching

Personal training

Prijs op aanvraag
 • Eenmalige personal training op eigen locatie
 • Volledige toegang tot homegym met powerlift competitie materiaal
 • Tip en tricks om zelf aan de slag te gaan en groei te optimaliseren
 • Duidelijke wetenschappelijk onderbouwde informatie, om meer kennis op te doen
 • Geschreven samenvatting van alles wat behandeld is tijdens de training
 • Direct toe te passen op je eigen trainingen

powerlifting/ Powerbuilidng/ krachttraining coaching

Prijs op aanvraag
 • Wekelijkse geüpdate op maat gemaakt dynamisch trainingsschema
 • Techniekfeedback aan de hand van video’s, waardoor er inzicht is op elke training
 • Voedingsadvies en doelen ter bevordering van de gezondheid en voor overdracht naar fysieke progressie
 • Het leren van vaardigheden om zelfstandig met voeding aan de slag te gaan
 • Voor de echte diehard: samen werken naar je (eerste) Powerliftwedstrijd met fysieke wedstrijdbegeleiding

women coaching

Prijs op aanvraag
 • Wekelijks geüpdate op maat gemaakt dynamisch trainingsschema
 • Techniekfeedback aan de hand van video’s, waardoor er inzicht is op elke training
 • Voedingsadvies en doelen afgesteld op jouw persoonlijke doelen en ter bevordering van jouw gezondheid
 • Het leren van vaardigheden om zelfstandig met voeding aan de slag te gaan
 • Onbeperkt contact via Whatsapp voor al je vragen en struikelblokken (binnen 24 uur antwoord)

Personal Training

Personal training wordt gegeven op privé locatie met competitie materiaal voor powerlifters. Mocht je je techniek willen finetunen, meer willen leren over het optimaal werken met barbell en dumbells of een introductie wilen in de sport van het powerliften, is deze optie misschien wel voor jou.

Bij de personal training krijg je per oefening die je lastig vindt, waar je tegen dingen aanloopt of waar je in vastloopt, verschillende tips en tricks om hiermee aan de slag te gaan. Als enthousiaste coach met passie voor mijn vak vind ik het leuk om de informatie die ik geef te onderbouwen, zodat jij precies begrijpt waarom we dingen op een bepaalde manier wel, of niet willen doen. Door verschillende cues te gebruiken kunnen we samen kijken wat het beste voor jou werkt en het beste bij jou past.

Alles wat besproken is krijg je uiteindelijk geschreven samengevat, zodat je niets vergeet wat we besproken hebben en het op de best mogelijke manier toe kan passen in je eigen trainingen. De meeste voordelen haal je namelijk uit het toepassen en blijven oefenen!

Mocht je na de training benieuwd zijn naar mijn services in online coaching is er altijd de mogelijkheid het daar verder over te hebben (of lees je nu alvast in!).

Powerlifting/ powerbuilding / krachttraining coaching

Wat is Powerliften?
Powerliften is een krachtsport die bestaat uit drie onderdelen: squaten, bankdrukken en deadliften. Het doel is om op alle drie de oefeningen een zo zwaar mogelijke enkele herhaling te doen: een one rep max. Om dit te bereiken staan er drie dingen centraal: het verkrijgen van spieren (spiergroei), het leren van bewegingen voor neurale adapties en het correct uitvoeren van de beweging door middel van een goede en veilige techniek. Dit betekent niet dat dit de enige oefeningen zijn die je doet, maar de focus ligt wel meer op oefeningen met barbells en dumbells dan op apparaten in de sportschool.

Online Powerlift Coaching
Online Powerlift coaching is een intensieve manier van coaching die zich afscheid van fysieke personal training door intensiever onbeperkt contact en techniekfeedback door middel van video’s op alle trainingen. Er wordt niet alleen gekeken naar jouw training zelf, maar ook naar andere aspecten om jouw training te verbeteren en jouw leven duurzamer te maken: Voeding, slaap- en stressmanagement, mindset en techniek. Van beginner tot ervaren powerlifter heb ik ook dit hele traject doorlopen en zal ik volledige begeleiding bieden in dit traject.

Elke week krijg je een schema dat gemaakt is op basis van je resultaten de week ervoor. Belastbaarheid, vermoeidheid en herstel zijn drie kernwoorden die meespelen in het maken van dat schema. Bij het schema krijg je ook techniekfeedback door middel van opgestuurde video’s van je training, waardoor er inzicht is op elke training. Voedingsadvies en voedingsdoelen worden gemaakt met zicht op bevordering van de gezondheid en voor overdracht naar fysieke progressie. Ten slotte ligt de focus op het aanleren van vaardigheden om zelfstandig met voeding aan de slag te gaan.

Beginnende Powerlifters / nieuw in de sport
Met beginnende powerlifters werken we toe naar een basis waarbij techniek (de beweging volgens de regels en op een veilige manier uitvoeren) het belangrijkste focuspunt is. Verder zal de focus liggen op het verkrijgen van spiergroei en plezier halen uit de sport.

Professionals / ervaren powerlifters
Voor ervaren powerlifters is er de mogelijkheid om de bewegingen tot in de details uit te werken, waarbij ik door mijn ervaring als fysieke personal trainer en mijn opleiding begrijp hoe het lichaam werkt en hoe we dit in jouw voordeel kunnen gebruiken en optimaliseren. Ook is er de mogelijkheid tot wedstrijdbegeleiding op officiële IPF wedstrijden.

Powerbuilding en Krachttraining

Mocht powerliften niets voor jou zijn? of nog een stap te ver? dan is er ook de mogelijkheid om samen te kijken of er een ander aspect van krachtsport beter bij jou past. Neem contact op voor de mogelijkheiden hierin.

Women coaching

Ik vind het geweldig dat steeds meer vrouwen zichzelf laten zien, zichzelf laten horen en hun eigen weg vinden. Daarbij zie ik dat steeds meer vrouwen die beginnen met krachttraining het niet belangrijk vinden om slank te zijn, zoals dat misschien 10 jaar geleden wel was. Het beeld dat vrouwen een mannelijk figuur krijgen van krachtsport is achterhaald en dat zien gelukkig steeds meer mensen in! Vrouwen creëren een nog mooier afgerond, vrouwelijk figuur dat sterk en elegant is. Vrouwen worden vrouwelijker van krachttraining, niet mannelijk. Die omvorming is iets waar ik maar al te graag vrouwen in begeleid.

Daarnaast laat krachtig zijn je krachtiger voelen. Het is zo fijn omdat het, naast het fysieke aspect helpt met het bouwen van zelfvertrouwen, voor jezelf opkomen en er durven zijn. Met mijn coaching wil ik mensen hun kracht zetten door middel van sport. Jou sterker in je schoenen laten staan, zodat je ruimte in durft te nemen en dit overdracht heeft naar keuzes die je in het dagelijks leven maakt.

Mijn coaching voor vrouwen is niet specifiek gericht op powerliften, maar wel op krachttraining om jouw vrouwelijke aspecten te vergroten. De coaching is af te stemmen op wat jij mooi vindt of wilt bereiken. Naast het stukje training gaan we ook aan de slag met voeding. Het voedingsadvies en de voedingsdoelen worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen en staan altijd in relatie tot het verbeteren van jouw gezondheid. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook vaardigheden leert zodat je zelfstandig met voeding aan de slag kan. Uiteindelijk is coaching er om jou te laten groeien en dingen te leren.

Als vrouw zijnde ben je ook van harte welkom voor powerlift coaching! Mocht je twijfelen en niet zeker weten wat bij jou past? Vul dan het contactformulier in met je vraag, dan kunnen we samen uitvinden wat het meest geschikt is voor jou!

Heb je vragen?

Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en advies. Samen kunnen we kijken wat voor vorm van coaching het beste bij jou past. Vul hieronder vrijblijvend het contactformulier in en dan spreek ik je snel!