"REAL STRENGTH COMES FROM
WITHIN"

Online coach voor powerlifting en powerbuilding

Powerliften heeft me mijn kracht laten vinden.

Ik heb op jonge leeftijd al meerdere nationale titels behaald met dammen, maar sinds 2019 ben ik actief als powerliftster (wat een verschil haha). Ook hier ben ik succesvol in en ben ik 2x Nederlands kampioen geworden!

Ondanks deze hoge pieken, ben ik ook chronisch ziek. Ik ben op mijn 17e in een rolstoel beland doordat mijn hersenen niet goed functioneren. Krachttraining heeft mij uit die rolstoel geholpen. Powerliften heeft me mijn kracht laten vinden.

In deze periode van topsport en ziekte, hebben verschillende coaches mij geleerd hoe ik de beste atleet kan zijn, maar hebben mij ook obstakels in mijn dagelijks leven helpen overwinnen.

Ik ben erachter gekomen dat goede begeleiding de beste atleet maakt, maar ook dat de kracht die van buiten gewonnen wordt, doorstraalt naar binnen. Powerliften is voor mij het middel geweest in mijn zelfontwikkeling als persoon en atleet, en daar wil ik nu ook anderen de mogelijkheid toe geven!

Coco Michelle Homepage Deadlift

Coco Michelle Coaching

Voel je dat er meer in zit dan je laat zien?

Iedereen weet dat voeding en slaap belangrijk zijn, maar hoe zit dat met persoonlijke uitdagingen zoals het omgaan met blessures, angsten voor wedstrijden, het overschatten van prestaties of balans vinden tussen sport en privé?

Het kan zo lastig zijn om objectief te blijven richting jezelf met zulke moeilijke vragen. Objectiviteit zorgt voor eerlijke feedback, het herkennen van sterke en zwakke punten en om realistische doelen te stellen zonder belemmerd te worden door emotionele ups and downs.

Mijn benadering combineert de passie voor krachtsport met de focus op gezondheid en persoonlijke groei. Of je nu een ervaren powerlifter bent of net begint, ik help je om je volledige potentieel te bereiken. Juist door die blokkades aan te pakken.

We gaan niet alleen voor topprestaties in de sportschool, maar ook daarbuiten: 
Mentaal en fysiek sterker dan ooit.

Coco Michelle Coaching Homepage

Testimonials

Benieuwd naar het resultaat van online coaching? Zie ook onze atleten aan het woord.
Ontdek de echte ervaringen en verhalen.

Michiel
Read More
Michelle haar succes komt onder andere door haar omgang en betrokkenheid tijdens het gehele coaching traject. Het is niet moeilijk om als coach iemand in 1 training helemaal kapot te maken, echter is het de kunst deze te observeren en daar waar het nodig is aan te sturen/corrigeren. In het begin kon het mij niet snel genoeg gaan, Michelle heeft mij geleerd om dit nooit te overhaasten. Ze heeft hier naar mijn mening een onwijs goeie methode voor, waardoor ik gedurende het coaching traject optimale prestaties kon behalen. Ik heb ervaren dat Michelle enthousiasme en inzet kan verdubbelen en dit zowel op papier als in de praktijk voor zich kan laten spreken. Haar manier van coachen liet mij inzien dat de doelen die ik wou behalen niet alleen haalbaar waren, maar dat ik deze ook nog eens veelvoudig kon verleggen. Ik ben door Michelle als coach in gaan zien dat ik de top van de berg zelf kan bereiken, uiteraard nadat zij mij hiervoor had klaargestoomd. Dit door haar betrokkenheid voor de lichamelijke, maar ook de mentale aspecten die bij het trainen komen kijken. Ik ben meer dan tevreden met haar als coach en iedereen die wilt weten hoe ze alles uit zichzelf kunnen halen zou ik aanraden haar een berichtje te sturen. “Als iedere coach de kennis en methodes van Michelle zou hanteren zouden de sportscholen te klein worden.”
Annemarie
Read More
Al ruim 1,5 jaar train ik met Michelle om mijn doel te behalen: zo sterk mogelijk te worden. Daarnaast wilde ik eens mee doen aan een wedstrijd powerlifting. Ik had nul ervaring met powerliften en door een zware bekkeninstabiliteit weinig vertrouwen in mijn lichaam. Michelle stelt mijn trainingsschema’s op, coacht mij in mijn lifttechnieken en kijkt naar mijn voeding en adviseert mij daarin. Zij helpt mij met elke uitdaging die ik tegenkom. Zo trainden we de corona lockdown door en schakelde zij zeer snel zodat ik geen achterstand opliep, maar ook als ik minder lekker in mijn vel zit, houdt ze daar rekening mee. Dankzij Michelle durf ik weer op mijn eigen lijf te vertrouwen en is mijn band met voeding verbeterd. Michelle heeft veel kennis, is professioneel en heeft een fijne, enthousiaste en open persoonlijkheid. Ik werk heel graag met haar samen. We wonen niet bij elkaar om de hoek, dus de Coaching gaat op afstand met diverse live contactmomenten. Dit werkt heel goed. Ik ben haar nu al ontzettend dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden! Inmiddels heb ik mijn eerste wedstrijd onder haar begeleiding gehad en gaan we samen door naar het NK Masters!
Chris
Read More
Toen ik bij Michelle kwam had ik wat gym ervaring maar nul ervaring met powerliften. Michelle heeft mij in eerste instantie alle powerlift technieken geleerd. Doormiddel van meekijken met de lifts weet Michelle vaak de verbeterpunten qua techniek te ontdekken en zal samen met de atleet tot een plan komen om de techniek te optimaliseren. De schema’s die ik heb gevolgd zijn gebaseerd op wekelijkse belastbaarheid. Als je een keer een week minder energie hebt door wat dan ook, kun je dit gerust aangeven (als ze dit zelf al niet opgemerkt heeft) en zal het schema aangepast worden. Ik heb niet alleen geleerd dat techniek belangrijk is maar ook zeker vermoeidheidsmanagement een grote rol speelt bij het beoefenen van deze sport. Michelle is één van de meest enthousiaste coaches die ik ken maar tegelijkertijd ook heel professioneel blijft. Dit zal zeker naar voren komen als je een keer een wedstrijd doet onder begeleiding van Michelle.
Jesse
Read More
Michelle heeft 2 wedstrijden van me begeleid, en met groot succes. Ik powerlift al best een tijdje. Door Michelle hoefde ik me met niks anders dan tillen bezig te houden, ze heeft me met last-minute pijntjes geholpen en goed ingeschat welke gewichten ik kon tillen. Dankzij haar kon ik het maximale er uit halen. Op de wedstrijden dat Michelle mij gecoacht heeft hebben we ook meerdere studenten en Nederlandse records verbroken, flink succes dus. Naast de goede begeleiding is Michelle ook hartstikke gezellig en maakt ze de wedstrijd nog leuker. Al met al heel tevreden over Michelle’s begeleiding en kan dit dan ook zeker aanraden.
Lisanne
Read More
Michelle is een super betrokken en ervaren coach! Ze kijkt verder dan alleen het stukje training, en denkt goed met je mee in alle opzichten. Ik heb mijn lifts in een korte tijd enorm verbeterd en ben super blij met de progressie die ik heb behaald! Ik raad Michelle zeker aan.
Ilse
Read More
Sinds Januari heb ik besloten om bij Michelle een coaching aan te vragen. De reden dat ik haar koos, is dat ik haar ambitie zie, hoe hard zij werkt voor wat zij wilt bereiken en de leuke uitstraling die ze heeft. Ik dacht van te voren al dat we zouden klikken. En daar had ik gelijk in ;)
Ze heeft mij begeleid in mijn eerste powerlift wedstrijd bij knfk. Hier ben ik uiteindelijk 2e geworden. Ik strugglede al een jaar met 150kg deadlift en nu had ik hem eindelijk gehaald! Ik hoefde mij nergens druk om te maken de dag zelf want zij regelde de dingen die geregeld moesten worden. Ik kon mij volledig focussen op de wedstrijd.
Michelle denkt met je mee, als er iets is kan je haar altijd bereiken. Ze weet wat ze doet in coaching. Plus ze is ook nog gezellig. Ik heb oprecht genoten van de maanden dat ik bij haar was.
Lies
Read More
Ik heb onder begeleiding van Michelle met de Nortside barbell cup meegedaan en daar mijn Nk kwalificatie junioren behaald.
Voor mijn wedstrijd was ik super zenuwachtig en speelde mijn faalangst enorm op. Door Michelle was ik een stuk rustiger dan verwacht en kijk ik met veel plezier terug naar de wedstrijd. Sinds Michelle mij begeleid ik mijn techniek ook erg voor uit gegaan en dat geeft ook weer een stuk meer vertrouwen!

Ik raad haar zeker aan als je fysiek en mentaal sterker wil worden.
Jytte
Read More
Sinds december ben ik begonnen met powerliften onder begeleiding van Michelle. En dit bevalt mij enorm!

Michelle is iemand die altijd kijkt naar het gehele plaatje. Zelf ben ik chronisch ziek maar hier wordt op een hele fijne manier rekening mee gehouden. Door zelf mijn grenzen aan te geven, kijkt Michelle met volle aandacht mee wat de opties zijn en wat voor mij het fijnste werkt. Soms ziet Michelle zelfs al eerder aan mij dat het wat minder gaat dan ik zelf zou willen toegeven. Maar zoals al eerder gezegd, kijken we dan samen naar hoe we het beste verder kunnen gaan met trainingen! En de support van Michelle is geweldig, je merkt dat ze mee leeft met haar atleten en een passie heeft voor deze geweldige sport!❤️

Michelle behandelt je als een echte atleet! Ze geeft je persoonlijke tips over de uitvoering van een oefening en hoe je deze het meest optimaal kan uitvoeren! Je hebt meteen door dat ze weet waar ze het over heeft door haar ervaring. Dus ik zou Michelle zeker aanraden want ze is een super lieve, spontane en sterke vrouw die een talent heeft voor coachen!❤️
Pascalle
Read More
Ik heb sinds een aantal maanden coaching bij Michelle en ik ben super blij dat ik haar heb als coach!

Sinds ik de coaching heb bij Michelle ben ik een stuk sterker geworden en voel ik me ook sterker. Met haar tips en adviezen ben ik technisch kei veel vooruit gegaan en heb ik veel minder last van pijntjes tijdens het sporten en daarbuiten. Ze heeft super veel kennis die ze ook graag deelt, waardoor ik ook snap waarom we bepaalde dingen doen. Dit vind ik zelf erg prettig.

Ik weet ook dat ik altijd bij Michelle kan aankloppen. Ik kan soms wat twijfelen aan mezelf en Michelle kan dan heel fijn alles even rationeel op een rijtje zetten. Gelukkig gaat coaching ook gepaard met een fijne dosis humor, waardoor de samenwerking fijn en laagdrempelig is. Ik zou elke atleet die fysiek en mentaal sterker wil worden Michelle als coach aanraden!🤗
Jordan
Read More
Bij het begin van mijn coaching met Michelle had ik last van een constante pijn in mijn linkerknie, wat mijn vertrouwen in het uitvoeren van zware oefeningen enorm in de weg zat.

Onder Michelle's begeleiding hebben we gekeken naar mijn techniek en mogelijkheden voor verbetering. Waar ook zeker een stuk mentaal bij kwam kijken.
Binnen een maand begon de pijn af te nemen, en na een paar maanden realiseerde ik me dat de pijn volledig verdwenen was, samen met die ingekropen angst voor de zware lifts.

Op dit punt voel ik me sterker dan ooit. Mijn kracht blijft toenemen en oude pijntjes zijn verleden tijd.
Dit zijn allemaal resultaten die ik zonder de hulp van Michelle niet had kunnen bereiken.
Previous
Next

Voor zakelijke contacten

Na anderhalf jaar in een rolstoel door een hersenaandoening, begon ik in 2019 met powerliften. Ondanks deze enorme uitdaging, ben ik nu trots op mijn prestatie als maarliefst tweevoudig Nederlands kampioen Powerliften geworden.

Het is mijn missie om mijn verhaal te vertellen en anderen te inspireren om hun eigen veerkracht te ontdekken.

Coco Michelle Cover Krachttraining voor Vrouwen KVV

Powerlifting Clinic

Kracht door techniek

Spreken

Motivatie & Inspiratie

Samenwerkingen

Social media, interviews en meer

Heb je andere vragen?

Staat jouw vraag hier niet bij? Controleer dan de FAQ.