Coco Michelle samenwerking Reign Body Fuel

Eenmalige

Diensten

Wil je juist zelfstandig blijven en niet de kosten hebben van een terugkomende factuur?
Wil je jezelf coachen maar loop je toch een beetje vast in je progressie?
Twijfel je wel eens over keuzes die je maakt en zou je het fijn vinden als er een ervaren coach en topsporter meekijkt? Voor deze sporters bieden wij ook losse opties aan.

Opties:

Losse trainingsschema’s

Heb je specifieke trainingsbehoeften? Wil je beginnen met powerliften maar wil je dit op je eigen tempo doen? Dan bieden we ook losse trainingschema’s aan. Deze schema’s worden op mat gemaakt op basis van een analyse van een video van je squat, bench press en deadlift. Dit biedt structuur en focus op gebieden die verbetering nodig hebben. Je zwakke punten worden verwerkt in een trainingsschema van 8 weken. Als je tijdnes of na dit traject ook feedback wilt, overweeg dan om over te stappen naar online coaching, een uitgebreider traject.

Werkwijze

Video opsturen

Jij stuurt video's van SBD lifts en vertelt over jouw achtergrond.

Trainingsschema

Op basis van van jouw ingestuurde video's bespreken wij feedback. Hierna gaat jouw schema van start.

Check-up

Einde periode check-in om jouw progressie te bespreken

Prijs

[Prijs]

Losse Coaching Calls

Tijdens de call kun je sparren over obstakels, twijfels over keuzes in je eigen programma of progressie of over beperkingen die jouw groei in de weg staan. Tijdens deze calls bespreken we jouw uitdagingen, ontvang je advies en krijg je een samenvatting van de besproken punten via E-Mail. Dit geeft je de ruimte om zelfstandig verder te gaan. Mocht je na verloop van tijd opnieuw begeleiding willen, kun je opnieuw een call inplannen of overstappen naar online coaching: Een intensievere manier om het meeste uit jouw trainingen te halen. 

Personal training

In een pivégym, uitgerust met competitiemateriaal voor powerlifters, krijg je een unieke kans om je vaardigheden te verfijnen onder begeleiding van een ervaren powerlifter. Deze sessies zijn eenmalig te boeken en ideaal om aan je techniek te werken. Of je nu een beginner bent die de funamenten van powerliften wil leren of een ervaren atleet die zijn of haar techniek wil perfectioneren, biedt personal training de mogelijkheid voor een op maat gemaakte ervaring. Dit geeft een persoonlijkere trainingservaring die je direct mee kan nemen naar je eigen trainingen. 

Interesse in de mogelijkheden?