REAL STRENGTH COMES FROM WITHIN

Neem contact op

Ben je benieuwd naar mijn coaching of heb je andere vragen?


Heb je interesse in clinics, spreekgelegenheden of andere partnerships?

Na het invullen van het contactformulier neem ik binnen 48 uur contact met je op!

Contact - Coco Michelle

Hulp nodig?

FAQ

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met me op.

Als online coach heb ik zicht op al je trainingen. Techniekfeedback wordt gegeven door gefilmde trainingen, waardoor ik met elke training mee kan kijken in plaats van 1 of 2x per week. Ook ben je niet locatieafhankelijk waardoor je gewoon in je eigen gym kan blijven trainen.

Bij opstart van een coachingstraject krijg je een gratis personal training zodat we grote techniekveranderingen kunnen doorvoeren en elkaar beter kunnen leren kennen. Hierna heb je altijd de mogelijkheid om extra personal training aan te vragen, maar dit is geen verplichting. Ik raad wel aan om minimaal 1x per 3 maanden een fysieke sessie te doen, maar hiervoor kan je ook aanwezig zijn op de teamtrainingen!

Elke week stuur je een uitgebreide mail met je weekupdate. Mocht je tussendoor dringende vragen hebben, kan je altijd appen. Elke maand hebben we een call waar we ingaan op persoonlijke blokkades en complexere vragen. Ook gebruiken we dit om terug te blikken op de afgelopen periode en vooruit te blikken op de verwachtingen. Jouw inbreng is hierin heel belangrijk, want niemand kent jouw lichaam zo goed als jijzelf.

Ja, online coaching kan geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde atleten. De programma’s en informatie worden aangepast op je kennis en ervaring. Als dingen niet duidelijk wordt vragen stellen aangemoedigd. Je bent hier om te leren en groeien voor jezelf. Dat kunnen we samen bereiken.

Na het invullen van het contactformulier zullen we samen een call inplannen. Dit is om elkaar te leren kennen en te kijken of onze verwachtingen op elkaar aansluiten. Voelt het niet goed of had je andere verwachtingen? Geen probleem, dan zit je nog nergens aan vast. Wil je wel samen het traject aangaan krijg je een aantal formulieren met vragen over blessures, allergieën en trainingshistorie zodat ik alle informatie heb die belangrijk is voor de opstart.

Nee, regelmatig komen er atleten (want elke sporter is een atleet) naar mij toe die juist hele andere vragen hebben. Zo heb ik mensen begeleid in het verkrijgen van zelfstandigheid in de gym (apparaten leren kennen en vertrouwd raken met oefeningen), afvallen (waar we vooral ingaan op psychologie achter voeding) of het verkrijgen van een bepaalde shape (bijvoorbeeld grotere benen en billen).

Omdat gezondheid het uitgangspunt is van mijn visie, letten we goed op de risico’s van belasting en belastbaarheid. Blessures worden zo veel mogelijk voorkomen door te spelen met het totale trainingsvolume, handvaten voor stressmanagement en gesprekken met de atleet over het stellen van realistische doelen. Zodra iemand wel geblesseerd is werk ik altijd samen met professionals, zoals fysio’s en doktoren waar de atleet in behandeling zit, om een zo goed mogelijk plan op te stellen voor herstel.

Geen enkel probleem, samen kijken we hoe we het programma af kunnen stemmen op jouw veranderde doelen. Hier zullen we ook samen over in gesprek gaan en blijven. Het belangrijkste hier is communicatie. Hoe meer jij mij vertelt, hoe beter ik daar op in kan spelen voor jou!

Ja, de locatie van personal training is in een privésportschool met competitiematerialen voor powerliften. Online coaching atleten krijgen korting op personal training sessies en gebruiken deze vaak als extra naast de techniekfeedback die gegeven wordt op gestuurde video’s van de trainingen.

Superleuk dat je zo enthousiast bent! Om te beginnen vul je het contactformulier in. Vanaf hier zal er binnen 48 uur contact met je opgenomen worden.