"Toen ik begon met powerliften twijfelde ik over elke keuze die ik maakte."

Vragen over voeding, mijn trainingsschema, maar ook mijn eigen verwachtingen vormden een vicieuze cirkel waarin ik constant tegen mezelf aanliep. Ik besloot samen met een coach te gaan werken, zodat ik daarmee kon sparren over blokkades en twijfels, maar ook om een objectieve blik te hebben op mij als persoon.

"Zonder een coach was ik niet de atleet die ik vandaag ben."

Online Coaching

Powerliftcoaching

Powerliftcoaching focust op krachtoptimalisatie door het verbeteren van je squat, bench en deadlift. We gaan van jou de beste atleet maken die jij kan zijn! Je hoeft geen ervaren sporter te zijn om hier mee te beginnen, want stap voor stap nemen we alles samen door en kijken we wat voor jou werkt!

 

Powerbuildcoaching

Powerbuildcoaching is hier vrijer in voor het behalen van jouw specifieke doelen. Wil je je zelfredzaamheid of zelfstandigheid in de gym verbeteren, focus op algehele gezondheid of bepaalde spiergroepen? Dan is deze coachingsvorm voor jou!

Bij beide coachingsvormen ligt de focus op jou binnen én buiten de sportschool.

* De kosten voor online coaching zijn kosten per maand en de minimale trajectsduur is 3 maanden. Prijzen zijn inclusief btw.

Online Coaching

POWERLIFTING

PERSONAL COACHING
150*
  • Beginnende en Gevorderde Atleten
  • Maximale Krachtontwikkeling
  • Focus op Techniek
  • Mogelijkheid tot Wedstrijdbegeleiding
  • Binnen en Buiten de Sportschool

POWERBUILDING

PERSONAL COACHING
150*
  • Toegankelijk voor Iedereen
  • Kracht en Spieropbouw
  • Flexibele Trainingsprogramma's
  • Zelfontwikkeling
  • Verbeteren van Zelfredzaamheid

Hoe wij gaan samenwerken:

Wat kun jij van mij verwachten?

Blessurepreventie

Het gaat niet alleen om directe prestaties

Door middel van techniekoptimalisering en de focus op intensiteit versus herstel maken we een gepersonaliseerd plan voor lange termijn groei.

Bewustwording

Eye openers voor je blinde vlekken

Ik help je om bewuster te worden van wat jou belemmert, nieuwe perspectieven te verkennen, te groeien en jouw volledige potentie te benutten.

Betrokkenheid

Een coach die geeft om jouw ontwikkeling

Een verbinding door middel van constante communicatie wat weerspiegelt wordt in jouw progressie. Met actief contact kunnen we direct inspelen op jouw behoeften.

Duurzaamheid

Consistente progressie

Een unieke manier van coaching die je niet alleen beter maakt in sport, maar je handvaten meegeeft die je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.

Hoe wij gaan samenwerken:

Wat verwacht ik van jou?

Communicatie

Hoe meer ik weet, hoe meer ik kan

Actieve communicatie wordt aangemoedigd, waarbij je vrij bent om vragen te stellen, feedback te geven, en gedachten te delen. Dit zorgt voor een betere afstemming op jouw behoeften.

Eerlijkheid

Werken zonder oordeel

De veiligheid om slecht nieuws te kunnen brengen, zonder daarop veroordeeld te worden. Als coach is het niet mijn taak om jou te veroordelen, maar om samen te kijken naar wat voor jou werkt.

Knuffelen atleet na goede lift

Toewijding

De kracht achter consistente groei

Het is de bereidheid om iedere dag te werken aan jouw doelen, de grenzen van je kracht te verleggen en jezelf te overtreffen. Met mijn begeleiding en jouw inzet kunnen jouw doelen worden behaald.

Verantwoordelijkheid

Actief betrokken zijn

Het begrijpen en accepteren van jouw rol in het behalen van je doelen. Je wordt ondersteund in het nemen van de leiding over je eigen gezondheid en prestaties.

Voeding

Een voedingsplan moet iets zijn wat vol te houden, flexibel en eigen is. Daarom werk ik niet met standaard schema’s en ben ik er op tegen om bepaalde voedingsmiddelen te verbieden. We maken een plan op basis van hoe je voedingspatroon nu is en wat voor verbeteringen we daarin willen aanbrengen.

Voedingsadvies en voedingsdoelen worden gemaakt met zicht op bevordering van de gezondheid en voor overdracht naar fysieke progressie. Het doel is om je te leren over verschillende voedingskeuzes zodat er uiteindelijk betere keuzes gemaakt kunnen worden. 

De focus ligt op het aanleren van vaardigheden om zelfstandigheid in voeding te creëren. Geen onnodig streng dieet, maar richtlijnen die jou leren om op een gezonde manier met voeding om te gaan.

TEAM TRAININGEN

Elke drie maanden komen we samen voor onze teamtrainingen, waar je meer krijgt dan alleen een training. Je maakt deel uit van een community van toegewijde atleten die elkaar ondersteunen en inspireren.

Testimonials

Benieuwd naar het resultaat van online coaching? Zie ook onze atleten aan het woord.
Ontdek de echte ervaringen en verhalen.

Michiel
Read More
Michelle haar succes komt onder andere door haar omgang en betrokkenheid tijdens het gehele coaching traject. Het is niet moeilijk om als coach iemand in 1 training helemaal kapot te maken, echter is het de kunst deze te observeren en daar waar het nodig is aan te sturen/corrigeren. In het begin kon het mij niet snel genoeg gaan, Michelle heeft mij geleerd om dit nooit te overhaasten. Ze heeft hier naar mijn mening een onwijs goeie methode voor, waardoor ik gedurende het coaching traject optimale prestaties kon behalen. Ik heb ervaren dat Michelle enthousiasme en inzet kan verdubbelen en dit zowel op papier als in de praktijk voor zich kan laten spreken. Haar manier van coachen liet mij inzien dat de doelen die ik wou behalen niet alleen haalbaar waren, maar dat ik deze ook nog eens veelvoudig kon verleggen. Ik ben door Michelle als coach in gaan zien dat ik de top van de berg zelf kan bereiken, uiteraard nadat zij mij hiervoor had klaargestoomd. Dit door haar betrokkenheid voor de lichamelijke, maar ook de mentale aspecten die bij het trainen komen kijken. Ik ben meer dan tevreden met haar als coach en iedereen die wilt weten hoe ze alles uit zichzelf kunnen halen zou ik aanraden haar een berichtje te sturen. “Als iedere coach de kennis en methodes van Michelle zou hanteren zouden de sportscholen te klein worden.”
Annemarie
Read More
Al ruim 1,5 jaar train ik met Michelle om mijn doel te behalen: zo sterk mogelijk te worden. Daarnaast wilde ik eens mee doen aan een wedstrijd powerlifting. Ik had nul ervaring met powerliften en door een zware bekkeninstabiliteit weinig vertrouwen in mijn lichaam. Michelle stelt mijn trainingsschema’s op, coacht mij in mijn lifttechnieken en kijkt naar mijn voeding en adviseert mij daarin. Zij helpt mij met elke uitdaging die ik tegenkom. Zo trainden we de corona lockdown door en schakelde zij zeer snel zodat ik geen achterstand opliep, maar ook als ik minder lekker in mijn vel zit, houdt ze daar rekening mee. Dankzij Michelle durf ik weer op mijn eigen lijf te vertrouwen en is mijn band met voeding verbeterd. Michelle heeft veel kennis, is professioneel en heeft een fijne, enthousiaste en open persoonlijkheid. Ik werk heel graag met haar samen. We wonen niet bij elkaar om de hoek, dus de Coaching gaat op afstand met diverse live contactmomenten. Dit werkt heel goed. Ik ben haar nu al ontzettend dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden! Inmiddels heb ik mijn eerste wedstrijd onder haar begeleiding gehad en gaan we samen door naar het NK Masters!
Chris
Read More
Toen ik bij Michelle kwam had ik wat gym ervaring maar nul ervaring met powerliften. Michelle heeft mij in eerste instantie alle powerlift technieken geleerd. Doormiddel van meekijken met de lifts weet Michelle vaak de verbeterpunten qua techniek te ontdekken en zal samen met de atleet tot een plan komen om de techniek te optimaliseren. De schema’s die ik heb gevolgd zijn gebaseerd op wekelijkse belastbaarheid. Als je een keer een week minder energie hebt door wat dan ook, kun je dit gerust aangeven (als ze dit zelf al niet opgemerkt heeft) en zal het schema aangepast worden. Ik heb niet alleen geleerd dat techniek belangrijk is maar ook zeker vermoeidheidsmanagement een grote rol speelt bij het beoefenen van deze sport. Michelle is één van de meest enthousiaste coaches die ik ken maar tegelijkertijd ook heel professioneel blijft. Dit zal zeker naar voren komen als je een keer een wedstrijd doet onder begeleiding van Michelle.
Jesse
Read More
Michelle heeft 2 wedstrijden van me begeleid, en met groot succes. Ik powerlift al best een tijdje. Door Michelle hoefde ik me met niks anders dan tillen bezig te houden, ze heeft me met last-minute pijntjes geholpen en goed ingeschat welke gewichten ik kon tillen. Dankzij haar kon ik het maximale er uit halen. Op de wedstrijden dat Michelle mij gecoacht heeft hebben we ook meerdere studenten en Nederlandse records verbroken, flink succes dus. Naast de goede begeleiding is Michelle ook hartstikke gezellig en maakt ze de wedstrijd nog leuker. Al met al heel tevreden over Michelle’s begeleiding en kan dit dan ook zeker aanraden.
Lisanne
Read More
Michelle is een super betrokken en ervaren coach! Ze kijkt verder dan alleen het stukje training, en denkt goed met je mee in alle opzichten. Ik heb mijn lifts in een korte tijd enorm verbeterd en ben super blij met de progressie die ik heb behaald! Ik raad Michelle zeker aan.
Ilse
Read More
Sinds Januari heb ik besloten om bij Michelle een coaching aan te vragen. De reden dat ik haar koos, is dat ik haar ambitie zie, hoe hard zij werkt voor wat zij wilt bereiken en de leuke uitstraling die ze heeft. Ik dacht van te voren al dat we zouden klikken. En daar had ik gelijk in 😉
Ze heeft mij begeleid in mijn eerste powerlift wedstrijd bij knfk. Hier ben ik uiteindelijk 2e geworden. Ik strugglede al een jaar met 150kg deadlift en nu had ik hem eindelijk gehaald! Ik hoefde mij nergens druk om te maken de dag zelf want zij regelde de dingen die geregeld moesten worden. Ik kon mij volledig focussen op de wedstrijd.
Michelle denkt met je mee, als er iets is kan je haar altijd bereiken. Ze weet wat ze doet in coaching. Plus ze is ook nog gezellig. Ik heb oprecht genoten van de maanden dat ik bij haar was.
Lies
Read More
Ik heb onder begeleiding van Michelle met de Nortside barbell cup meegedaan en daar mijn Nk kwalificatie junioren behaald.
Voor mijn wedstrijd was ik super zenuwachtig en speelde mijn faalangst enorm op. Door Michelle was ik een stuk rustiger dan verwacht en kijk ik met veel plezier terug naar de wedstrijd. Sinds Michelle mij begeleid ik mijn techniek ook erg voor uit gegaan en dat geeft ook weer een stuk meer vertrouwen!

Ik raad haar zeker aan als je fysiek en mentaal sterker wil worden.
Jytte
Read More
Sinds december ben ik begonnen met powerliften onder begeleiding van Michelle. En dit bevalt mij enorm!

Michelle is iemand die altijd kijkt naar het gehele plaatje. Zelf ben ik chronisch ziek maar hier wordt op een hele fijne manier rekening mee gehouden. Door zelf mijn grenzen aan te geven, kijkt Michelle met volle aandacht mee wat de opties zijn en wat voor mij het fijnste werkt. Soms ziet Michelle zelfs al eerder aan mij dat het wat minder gaat dan ik zelf zou willen toegeven. Maar zoals al eerder gezegd, kijken we dan samen naar hoe we het beste verder kunnen gaan met trainingen! En de support van Michelle is geweldig, je merkt dat ze mee leeft met haar atleten en een passie heeft voor deze geweldige sport!❤️

Michelle behandelt je als een echte atleet! Ze geeft je persoonlijke tips over de uitvoering van een oefening en hoe je deze het meest optimaal kan uitvoeren! Je hebt meteen door dat ze weet waar ze het over heeft door haar ervaring. Dus ik zou Michelle zeker aanraden want ze is een super lieve, spontane en sterke vrouw die een talent heeft voor coachen!❤️
Pascalle
Read More
Ik heb sinds een aantal maanden coaching bij Michelle en ik ben super blij dat ik haar heb als coach!

Sinds ik de coaching heb bij Michelle ben ik een stuk sterker geworden en voel ik me ook sterker. Met haar tips en adviezen ben ik technisch kei veel vooruit gegaan en heb ik veel minder last van pijntjes tijdens het sporten en daarbuiten. Ze heeft super veel kennis die ze ook graag deelt, waardoor ik ook snap waarom we bepaalde dingen doen. Dit vind ik zelf erg prettig.

Ik weet ook dat ik altijd bij Michelle kan aankloppen. Ik kan soms wat twijfelen aan mezelf en Michelle kan dan heel fijn alles even rationeel op een rijtje zetten. Gelukkig gaat coaching ook gepaard met een fijne dosis humor, waardoor de samenwerking fijn en laagdrempelig is. Ik zou elke atleet die fysiek en mentaal sterker wil worden Michelle als coach aanraden!🤗
Jordan
Read More
Bij het begin van mijn coaching met Michelle had ik last van een constante pijn in mijn linkerknie, wat mijn vertrouwen in het uitvoeren van zware oefeningen enorm in de weg zat.

Onder Michelle's begeleiding hebben we gekeken naar mijn techniek en mogelijkheden voor verbetering. Waar ook zeker een stuk mentaal bij kwam kijken.
Binnen een maand begon de pijn af te nemen, en na een paar maanden realiseerde ik me dat de pijn volledig verdwenen was, samen met die ingekropen angst voor de zware lifts.

Op dit punt voel ik me sterker dan ooit. Mijn kracht blijft toenemen en oude pijntjes zijn verleden tijd.
Dit zijn allemaal resultaten die ik zonder de hulp van Michelle niet had kunnen bereiken.
Massimo
Read More
Ik kwam bij Michelle omdat ik mijn techniek en squat prestaties wilde verbeteren. En dat is gelukt ik heb veel geleerd en ik ben mijn eigen trainingen ook anders gaan doen. Als je je technieken wilt verbeteren raad ik Michelle zeker aan!
Previous
Next